×

Zadnje objave

  • PREDNOSTI STROJNEGA POMIVANJA POSODE

    Pogosto se zaradi naglice ali celo iz ekonomski...
  • NA KAJ BITI POZOREN PRI NAKUPU GOSTINSKEGA POMIVALNEGA STROJA

    Časi ročnega pomivanja posode so že zdavnaj min...
  • NA KAJ BITI POZOREN PRI NAKUPU GOSTINSKEGA POMIVALNEGA STROJA

    Pomivalni stroj je zelo pomemben člen v gostins...
  • POMIVANJE PLASTIČNIH KOZARCEV

    Mesto Kranj, ki velja za zeleno destinacijo, je...
  • PREDNOSTI IN SLABOSTI ŠTEDILNIKOV

    Prednosti električnih štedilnikov: Električni š...

VPIŠITE SE V SVOJ RAČUN ZA DOSTOP DO RAZLIČNIH FUNKCIJ

USTVARITE RAČUN FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

USTVARITE RAČUN

ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

SP-PRO

+ 386 40 142 283
×
  • MOJ RAČUN
  • LISTA ŽELJA
  • POMOČ
  • REGISTRACIJA
  • PRIJAVA
  • No products in cart.
  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT
Akcije
  • DOMOV
  • NASVETI
  • Archive from category "NASVETI"
  • Page 2
25.03.2023

Category: NASVETI

KAKO DELUJEJO GOSTINSKI HLADILNIKI

ponedeljek, 27 marca 2017 by
Čas branja: 2 minuti Mnoga živila se na sobni temperaturi hitro pokvarijo, zato je hladilnik nepogrešljiv del vsake dobro opremljene kuhinje. Delovanje profesionalnih gostinskih hladilnikov in drugih naprav za hlajenje je precej podobno delovanju klasičnih hladilnikov, ki jih najdemo v vsakem gospodinjstvu. Hrano hladijo tako, da toploto iz notranjosti odvajajo v zunanji prostor, pri tem
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

TRIKI ZA POPOLNO PIZZO

četrtek, 17 novembra 2016 by
Čas branja: 1 minuta Pizza, okusna in izjemno priljubljena jed, izhaja iz romantične in strastne Italije. Prva pizza je bila narejena davnega leta 1889 v Neaplju, v čast kraljeve žene Margherite. Čeprav na prvi pogled izgleda, da je priprava pizze hitra in enostavna, je za vrhunski končni izdelek potrebno poznati nekaj trikov, ki bodo zagotovili
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

PREDNOSTI VAKUMSKEGA PAKIRANJA

sobota, 01 oktobra 2016 by
Čas branja: 2 minuti Vakumiramo lahko raznovrstna živila – od mesnih in mlečnih izdelkov do rib, zelenjave in sadja. Naprave za vakumsko pakiranje delujejo tako, da iz posebnih vakumskih vrečk iztisnejo ves zrak in jih nato nepredušno zaprejo, z namenom, da popolnoma preprečijo možnost vdora plinov in tekočin. Na ta način preprečujejo številne negativne posledice,
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

5 KORAKOV DO VRHUNSKEGA KOKTAJLA

ponedeljek, 25 julija 2016 by
Koktajli so priljubljena mešanica različnih pijač, običajno alkoholnih, pogosto ohlajena z ledom in okrašena kot pravo umetniško delo. Ker gre za osvežujočo pijačo, se med poletjem še kako prileže. Receptov za izdelavo raznovrstnih koktajlov je veliko, obstaja pa nekaj osnovnih pravil, zaradi katerih bodo naši koktajli resnično profesionalni in občutno okusnejši. 1. Nadgradite zalogo alkoholnih
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

RECEPT ZA DOMAČE TESTENINE

ponedeljek, 27 junija 2016 by
Čas branja: 4 minute Sveže narejene testenine so enostavne za pripravo, a hkrati prava specialiteta, s katero boste navdušili svoje goste. Potrebujete le nekaj sestavin in vaje, vaš trud pa bo zagotovo poplačan, saj se domače testenine ne morejo primerjati s kupljenimi. Sestavine za pripravo domačih testenin za 4 osebe: 400 g ostre moke, 4
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

KAKO NAREDITI DOBER ESPRESSO?

torek, 24 maja 2016 by
Čas branja: 3 minute Espresso je priljubljen način priprave kave, ki zahteva veliko spretnosti in tudi kanček ustvarjalnosti. Najboljši espresso zahteva sveže pražena kavna zrna, kar pomeni največ 2 do 3 tedne od praženja. Pripravimo ga lahko iz ene vrste kave ali mešanice kav. Najbolj priljubljeni sorti sta Arabica in Robusta. Espresso mora biti pripravljen
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

GLAVNE PREDNOSTI INDUKCIJSKEGA KUHALNIKA

sobota, 23 aprila 2016 by
Čas branja: 2 minuti Indukcijsko kuhanje tako v gospodinjstvih kot v profesionalnih kuhinjah postaja vedno bolj priljubljeno. Pri indukciji gre za direktno segrevanje hrane s pomočjo elektromagneta, medtem ko plinski in električni kuhalniki hrano segrevajo indirektno, saj za segrevanje uporabljajo gorilnik oz. drug grelni element. Zaradi svojega delovanja imajo indukcijski kuhalniki kar nekaj prednosti. 1.
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

KAJ MORAMO VEDETI O CVRENJU?

petek, 25 marca 2016 by
Čas branja: 3-4 minute Cvrenje je ena od osnovnih kuharskih tehnik. Gre za precej hitro pripravo hrane v vročem olju, za kar potrebujemo prave pripomočke, primerno olje, nekaj znanja in izkušenj. Hrano običajno cvremo v cvrtniku oziroma fritezi, lahko pa uporabimo tudi globljo posodo ali ponev. Poglejmo si nekaj osnovnih pravil cvrenja. KATERO OLJE UPORABITI?
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

POMEMBNOST LEDU V BARU

torek, 23 februarja 2016 by
Čas branja: 2-3 minute Led je nepogrešljiv v vsakem baru ali restavraciji. Je edina sestavina, ki jo najdemo v skoraj vsakem koktajlu pa tudi v sokovih in žganih pijačah. Njegova prva naloga je, da ohladi pijačo, ko se topi, pa počasi postaja tudi del naše pijače, zato si zasluži veliko pozornosti. KATERE VRSTE LEDU UPORABLJAMO?
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments

7 MITOV O KUHANJU

sobota, 23 januarja 2016 by
Čas branja: 2-3 minute Med ljudmi so še vedno razširjena nekatera neresnična dejstva, ki povzročajo zmedo v kuhinji. Ti miti se v bistvu prenašajo kar iz roda v rod. In čeprav se od naših babic v kuhinji lahko naučimo veliko koristnih trikov, pa je med njimi tudi kakšen mit. MIT 1: Da preprečimo zlepljenje testenin
Več o tem
  • Objavljeno v NASVETI
No Comments
  • 1
  • 2
  • 3

Pokličete nas lahko vsak dan od 8. do 16. ure in z veseljem vam odgovorimo na vprašanja.

Za ogled naprav nas
predhodno pokličite.

Hitri dostop

  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT

Kontaktirajte nas

SP-PRO d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
Slovenija

M: +386 40 142 283
E: info@sp-pro.si

Standardi

SP-PRO

Spletna prodaja profesionalne opreme
© 2015-2021 - SP-PRO.si

TOP
ODPRTO
Call Now Button