×

Zadnje objave

FORGOT YOUR DETAILS?

USTVARITE RAČUN

O PODJETJU

Spletna trgovina SP-PRO d.o.o. je družinsko podjetje, katerega osnovna dejavnost je prodaja profesionalne gostinske opreme na spletu in podpora strankam na vseh stopnjah sodelovanja. SP-PRO d.o.o. v svojih kadrih združuje izkušnje pri prodaji hladilne opreme od leta 1981, katere smo pridobili z vodenjem tržišča za LTH Škofja Loka na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Kosova in Makedonije.

Kljub temu, da je naš primarni komunikacijski kanal spletna stran, še vedno velik poudarek dajemo osebnemu stiku, saj se zavedamo, da se zaradi tega naše stranke počutijo varno. S pomočjo odlične spletne strani vam želimo olajšati izbiro in zagotoviti hitrejši nakup. Tu boste našli celoten katalog izdelkov, vse specifikacije posameznih izdelkov, pa tudi podatke o novostih, cenah in popustih. Prav tako boste na strani našli pomoč pri nakupovanju, ki vas vodi skozi celoten proces nakupa. Če pa se zgodi, da česarkoli ne razumete, ste v dvomih, oziroma želite več informacij, smo vam vedno na voljo na e-mailu info@sp-pro.si. Veseli bomo tudi vsake povratne informacije, pohvale ali kritike našega dela, saj nam to pomaga pri nenehni rasti podjetja.

POSLANSTVO

Naša glavna naloga je izpolnjevanje zahtev in pričakovanj naših strank, kar dosegamo s povečevanjem dodane vrednosti naših storitev. S pomočjo tesnih partnerskih odnosov in kvalitetnih izdelkov zmanjšujemo tehnološka ter poslovna tveganja naših kupcev, spletna trgovina pa je korak naprej k zadovoljitvi strank, s katerimi delimo svoje znanje preko spleta.

VIZIJA

Postati eno od vodilnih podjetij na področju prodaje profesionalne gostinske opreme in hkrati vodilno podjetje na področju spletne prodaje profesionalne gostinske opreme v regiji. Naš cilj bomo dosegli s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav na področju oskrbe z izdelki in trženja.

VREDNOTE

ZANESLJIVOST, KAKOVOST, KOREKTEN ODNOS, ODZIVNOST, KONKURENČNOST.
TOP
ODPRTO
Call Now Button