×

Zadnje objave

  • PREDNOSTI STROJNEGA POMIVANJA POSODE

    Pogosto se zaradi naglice ali celo iz ekonomski...
  • NA KAJ BITI POZOREN PRI NAKUPU GOSTINSKEGA POMIVALNEGA STROJA

    Časi ročnega pomivanja posode so že zdavnaj min...
  • NAKUPU GOSTINSKEGA POMIVALNEGA STROJA

    Pomivalni stroj je zelo pomemben člen v gostins...
  • POMIVANJE PLASTIČNIH KOZARCEV

    Mesto Kranj, ki velja za zeleno destinacijo, je...
  • PREDNOSTI IN SLABOSTI ŠTEDILNIKOV

    Prednosti električnih štedilnikov: Električni š...

VPIŠITE SE V SVOJ RAČUN ZA DOSTOP DO RAZLIČNIH FUNKCIJ

USTVARITE RAČUN FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

USTVARITE RAČUN

ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

SP-PRO

+ 386 40 142 283
×
  • MOJ RAČUN
  • LISTA ŽELJA
  • POMOČ
  • REGISTRACIJA
  • PRIJAVA
  • No products in cart.
  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT
Akcije
  • DOMOV
  • NASVETI
  • TRIKI ZA POPOLNO PIZZO
04.12.2023

TRIKI ZA POPOLNO PIZZO

TRIKI ZA POPOLNO PIZZO

by admin / četrtek, 17 novembra 2016 / Objavljeno v NASVETI

Čas branja: 1 minuta

Pizza, okusna in izjemno priljubljena jed, izhaja iz romantične in strastne Italije. Prva pizza je bila narejena davnega leta 1889 v Neaplju, v čast kraljeve žene Margherite. Čeprav na prvi pogled izgleda, da je priprava pizze hitra in enostavna, je za vrhunski končni izdelek potrebno poznati nekaj trikov, ki bodo zagotovili navdušenje naših gostov.

Ustavimo se najprej pri osnovi – testu. Testo pizze mora biti zunaj hrustljavo in znotraj mehko. Pripravo takšnega testa dosežemo tako, da pečico predhodno dobro segrejemo, in sicer na najmanj 400 °C. Da se ob odpiranju pečice izognemo izgubi toplote, pizzo čim hitreje vstavimo vanjo.

Potrudimo se, da naredimo domačo omako iz paradižnikov, čebule, bazilike, soli in popra. Kljub temu, da je omaka zelo pomembna sestavina odlične pizze, pa s količino omake na pizzi vseeno ne pretiravajmo. Prav tako ne pretiravajmo s količino sestavin na pizzi. Izberimo le nekaj kakovostnih sestavin, ki se med seboj lepo dopolnjujejo. Če uporabljamo mocarelo, pazimo, da ne bo mokra.

Pizzo pečemo dokler se sir ne stopi in skorja postane zlatorjave barve. Za boljši okus pizzi na koncu, za piko na i, dodamo še sveže začimbe. Bon Appetit 🙂

Za vrhunske pizza peči in ostalo opremo za pripravo pizz pokukajte v našo spletno trgovino.

  • Tweet

About admin

What you can read next

NAKUPU GOSTINSKEGA POMIVALNEGA STROJA
IZDELAVA TESTA ZA PIZZO
5 KRITERIJEV PRI NAKUPU PIZZA PEČI

Pokličete nas lahko vsak dan od 8. do 16. ure in z veseljem vam odgovorimo na vprašanja.

Za ogled naprav nas
predhodno pokličite.

Hitri dostop

  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT

Kontaktirajte nas

SP-PRO d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
Slovenija

M: +386 40 142 283
E: info@sp-pro.si

Standardi

SP-PRO

Spletna prodaja profesionalne opreme
© 2015-2021 - SP-PRO.si

TOP
ODPRTO
Call Now Button