×

Recent Posts

  • PREDNOSTI IN SLABOSTI ŠTEDILNIKOV

    Prednosti električnih štedilnikov: Električni š...
  • KAKO DELUJE POMIVALNI STROJ

    V osnovnem principu je pomivalni stroj ta, ki č...
  • Proizvajalec GGF – PIZZA PROGRAM

    GGF je bil ustanovljen leta 1985 v Trevisu, mes...
  • IZDELAVA TESTA ZA PIZZO

    Čas branja: 1 minuto Sestavine: – 1000 g....
  • 5 KRITERIJEV PRI NAKUPU PIZZA PEČI

    Čas branja: 2 minuti Večje naložbe, kot je naku...

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

SP-PRO

+ 386 40 142 283
×
  • SUPPORT
  • LOGIN
  • No products in cart.
  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT
Akcije
  • DOMOV
  • NASVETI
  • TRIKI ZA POPOLNO PIZZO
14. 8. 2022

TRIKI ZA POPOLNO PIZZO

TRIKI ZA POPOLNO PIZZO

by admin / četrtek, 17 novembra 2016 / Objavljeno v NASVETI

Čas branja: 1 minuta

Pizza, okusna in izjemno priljubljena jed, izhaja iz romantične in strastne Italije. Prva pizza je bila narejena davnega leta 1889 v Neaplju, v čast kraljeve žene Margherite. Čeprav na prvi pogled izgleda, da je priprava pizze hitra in enostavna, je za vrhunski končni izdelek potrebno poznati nekaj trikov, ki bodo zagotovili navdušenje naših gostov.

Ustavimo se najprej pri osnovi – testu. Testo pizze mora biti zunaj hrustljavo in znotraj mehko. Pripravo takšnega testa dosežemo tako, da pečico predhodno dobro segrejemo, in sicer na najmanj 400 °C. Da se ob odpiranju pečice izognemo izgubi toplote, pizzo čim hitreje vstavimo vanjo.

Potrudimo se, da naredimo domačo omako iz paradižnikov, čebule, bazilike, soli in popra. Kljub temu, da je omaka zelo pomembna sestavina odlične pizze, pa s količino omake na pizzi vseeno ne pretiravajmo. Prav tako ne pretiravajmo s količino sestavin na pizzi. Izberimo le nekaj kakovostnih sestavin, ki se med seboj lepo dopolnjujejo. Če uporabljamo mocarelo, pazimo, da ne bo mokra.

Pizzo pečemo dokler se sir ne stopi in skorja postane zlatorjave barve. Za boljši okus pizzi na koncu, za piko na i, dodamo še sveže začimbe. Bon Appetit 🙂

Za vrhunske pizza peči in ostalo opremo za pripravo pizz pokukajte v našo spletno trgovino.

  • Tweet

About admin

What you can read next

ZAKAJ KUPITI PROFESIONALNO MIKROVALOVNO PEČICO
ZAKAJ KUPITI PROFESIONALNO MIKROVALOVNO PEČICO?
KAJ MORAMO VEDETI O CVRENJU?
IZDELAVA TESTA ZA PIZZO

Pokličete nas lahko vsak dan od 8. do 16. ure in z veseljem vam odgovorimo na vprašanja.

Za ogled naprav nas
predhodno pokličite.

Hitri dostop

  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT

Kontaktirajte nas

SP-PRO d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
Slovenija

M: +386 40 142 283
E: info@sp-pro.si

Standardi

SP-PRO

Spletna prodaja profesionalne opreme
© 2015-2021 - SP-PRO.si

TOP Call Now Button
ODPRTO

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

Find out more or adjust your settings.

Powered by GDPR plugin
Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškote, da vam zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni na vašem računalniku. S pomočjo piškotkov lahko vidimo kaj naše kupce zanima in se zato lahko še bolj potrudimo, da vam omogočimo prijetno izkušnjo z uporabo naše spletne strani.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki morajo biti vklopljeni ves čas, da lahko shranimo vaše nastavitve piškotkov.

Če onemogočite ta piškotek ne bomo mogli shraniti vaših želenih nastavitev glede piškotkov. To pomeni, da boste morali vedno kadar boste obiskalo našo spletno stran na novo izbirati katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

O piškotkih

Več o naših piškotkih lahko izveste tukaj