FORGOT YOUR DETAILS?

Proizvajalec GGF – PIZZA PROGRAM

/ sreda, 13 november 2019 / Objavljeno v NASVETI

GGF je bil ustanovljen leta 1985 v Trevisu, mestu 30 km severno od Benetk, kjer je podjetje začelo izdelovati in prodajati profesionalno gostinsko opremo tako za picerijo kot restavracije. S spodbudnimi povratnimi informacijami kupcev in pozitivno rastjo na domačem in mednarodnem trgu GGF kmalu postane vodilni na svojem področju.

Danes ima GGF dva obrata, enega v Dosson di Casier, Treviso in drugega v Thieneu v Vicenzi, skupaj s površino več kot 5000 kvadratnih metrov, kar nam omogoča, da ohranimo vse v proizvodnji, od zasnove, inženiringa, proizvodnje in na koncu montaža vse naše opreme. Zaradi precejšnjih nedavnih naložb smo uspeli posodobiti naš obrat in pospešiti naš proizvodni postopek, s čimer smo GGF-u zagotovili več prožnosti in časa za razvoj in ustvarjanje novih vznemirljivih modelov.

Vse v paleti naših izdelkov je izdelano s strastjo in natančno pozornostjo do detajlov, pri čemer uporabljajo samo visokokakovostne komponente. Naši izdelki se nato prodajajo po vsem svetu prek mreže profesionalnih distributerjev in strokovnjakov za gostinsko opremo.

PIZZA PEČI – Električni ali plinski – veliko modelov, ki ustrezajo vsem poslovnim in uporabnim velikostim, ki lahko pečejo pice od Ø30cm (12 ”) do 3636cm (14”). Električna paleta dokončana v različici iz nerjavečega jekla in rustikalne, plinska paleta iz nerjavečega jekla. PIZZA VALJARJI od 30 cm (40 ”) do 40 cm (15”), osnovno orodje za delo pizzovega testa, ki omogoča vsakomur tako hitrost kot tudi sposobnost najbolj izkušenega Pizzaiola.

SPIRALNE MEŠALICE TESTA možnost v dveh različicah s fiksno glavo in posodo ter z izvlečno glavo in odstranljivo posodo – dajejo vsakič popolno testo.

Z več kot 35-letnimi izkušnjami, ki iz leta v leto raste in širi svoje strokovno znanje, je GGF vodilni in zanesljiv na trgu. Kdorkoli ima strast do prave Pizze in želi nadaljevati svojo tradicijo je GGF pravi partner za vas.

NA VRH  
ODPRTO

Pokličete nas lahko vsak dan od 8. do 16. ure in z veseljem vam odgovorimo na vprašanja.

Za ogled naprav nas
predhodno pokličite.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.