FORGOT YOUR DETAILS?

Proizvajalec GGF – PIZZA PROGRAM

/ sreda, 13 november 2019 / Objavljeno v NASVETI

GGF je bil ustanovljen leta 1985 v Trevisu, mestu 30 km severno od Benetk, kjer je podjetje začelo izdelovati in prodajati profesionalno gostinsko opremo tako za pizzerijo kot restavracije. S spodbudnimi povratnimi informacijami kupcev in pozitivno rastjo na domačem in mednarodnem trgu GGF kmalu postane vodilni na svojem področju.

Danes ima GGF dva obrata, enega v Dosson di Casier, Treviso in drugega v Thieneu v Vicenzi, skupaj s površino več kot 5000 kvadratnih metrov, kar nam omogoča, da ohrani vse v proizvodnji, od zasnove, inženiringa, proizvodnje in na koncu montaže. Zaradi precejšnjih nedavnih naložb so uspeli posodobiti obrat in pospešiti proizvodni postopek, s čimer so GGF-u zagotovili več prožnosti in časa za razvoj in ustvarjanje novih vznemirljivih modelov.

Vse naprave so izdelane s strastjo in natančno pozornostjo do detajlov, pri čemer uporabljajo samo visokokakovostne komponente. Naprave se prodajajo po vsem svetu prek mreže profesionalnih distributerjev in strokovnjakov za gostinsko opremo.

PIZZA PEČI – Električni ali plinski – veliko modelov, ki ustrezajo vsem poslovnim in uporabnim velikostim, ki lahko pečejo pizze od Ø30cm (12 ”) do 36cm (14”). Električne pizza peči v različici iz nerjavečega jekla in rustikale, plinske pizza peči iz nerjavečega jekla. PIZZA VALJARJI od 30 cm (40 ”) do 40 cm (15”), osnovno orodje za delo pizza testa, ki omogoča vsakomur tako hitrost kot tudi sposobnost najbolj izkušenega Pizzopeka.

SPIRALNI MEŠALICI TESTA možnost v dveh različicah s fiksno glavo in posodo ter z izvlečno glavo in odstranljivo posodo – izdelajo vsakič popolno testo.

Z več kot 35-letnimi izkušnjami, ki iz leta v leto raste in širi svoje strokovno znanje, je GGF vodilni in zanesljiv na trgu. Kdorkoli ima strast do prave Pizze in želi nadaljevati svojo tradicijo je GGF ki ga zastopa podjetje SP-PRO d.o.o. pravi partner za vas.

NA VRH  
ODPRTO

Pokličete nas lahko vsak dan od 8. do 16. ure in z veseljem vam odgovorimo na vprašanja.

Za ogled naprav nas
predhodno pokličite.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.