×

Recent Posts

  • PREDNOSTI IN SLABOSTI ŠTEDILNIKOV

    Prednosti električnih štedilnikov: Električni š...
  • KAKO DELUJE POMIVALNI STROJ

    V osnovnem principu je pomivalni stroj ta, ki č...
  • Proizvajalec GGF – PIZZA PROGRAM

    GGF je bil ustanovljen leta 1985 v Trevisu, mes...
  • 5 KRITERIJEV PRI NAKUPU PIZZA PEČI

    Čas branja: 2 minuti Večje naložbe, kot je naku...
  • ELEKTRIČNI ALI PLINSKI ŽAR?

    Čas branja: 2-3 min Ko pride do odločitve o nak...

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

SP-PRO

+ 386 40 142 283
×
  • SUPPORT
  • LOGIN
  • No products in cart.
  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT
Akcije
  • DOMOV
  • NASVETI
  • IZDELAVA TESTA ZA PIZZO
2. 3. 2021

IZDELAVA TESTA ZA PIZZO

IZDELAVA TESTA ZA PIZZO

by admin / torek, 08 maja 2018 / Objavljeno v NASVETI

Čas branja: 1 minuto

Sestavine:

– 1000 g. moke

– 570 g. vode

– 20 g. soli

– 50 g. oljčnega olja

– 30 g. svežih kvasovk

Proces:

Moko položite na pult in v sredino moke naredite vrtino, dodajte oljčno olje, sol in vodo ter začnite mešati sestavine. Na koncu dodajte kvas, predhodno raztopljen v mlačni vodi.

Mešajte ga 10 minut, dokler testo ni gladko in enakomerno.
Testo razdelimo v deleže 330 g in oblikujemo okroglo obliko.
Pustite, da testo pri sobni temperature pokrit z krpo vzhaja eno uro in pol.

Testo v pekačih s premerom 30 cm, predhodno pomazanimi z oljem, razpotegnemo ali pa ga pomokanega raztegnemo.
Če želite, da je pizza začinjena lahko dodate čili v paradižnikovo omako.

Pečenje 250 °C za 10 – 15 min, v primeru da imate profesionalno pizza peč pizzo pečite na 400 °C 2 min.

  • Tweet

About admin

What you can read next

RECEPT ZA DOMAČE TESTENINE
Prednosti in slabosti spletnega nakupovanja
7 PREDNOSTI IN 7 SLABOSTI SPLETNEGA NAKUPOVANJA
ZAKAJ KUPITI PROFESIONALNO MIKROVALOVNO PEČICO
ZAKAJ KUPITI PROFESIONALNO MIKROVALOVNO PEČICO?

Pokličete nas lahko vsak dan od 8. do 16. ure in z veseljem vam odgovorimo na vprašanja.

Za ogled naprav nas
predhodno pokličite.

Hitri dostop

  • DOMOV
  • TRGOVINA
  • DOSTAVA
  • SERVIS
  • NASVETI
  • O PODJETJU
  • KONTAKT

PIZZA PROGRAM

Kontaktirajte nas

SP-PRO d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
Slovenija

M: +386 40 142 283
E: info@sp-pro.si

Standardi

SP-PRO

Spletna prodaja profesionalne opreme
© 2015-2021 - SP-PRO.si

TOP Call Now Button
ODPRTO

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

Find out more or adjust your settings.

Powered by GDPR plugin
Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškote, da vam zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni na vašem računalniku. S pomočjo piškotkov lahko vidimo kaj naše kupce zanima in se zato lahko še bolj potrudimo, da vam omogočimo prijetno izkušnjo z uporabo naše spletne strani.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki morajo biti vklopljeni ves čas, da lahko shranimo vaše nastavitve piškotkov.

Če onemogočite ta piškotek ne bomo mogli shraniti vaših želenih nastavitev glede piškotkov. To pomeni, da boste morali vedno kadar boste obiskalo našo spletno stran na novo izbirati katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

O piškotkih

Več o naših piškotkih lahko izveste tukaj